В настоящата „Политика за поверителност и защита на личните данни“ е описана политиката за събиране, обработка и защита на личните данни на потребителите на уеб сайта на „Кидс-ПМ“ ЕООД. Developmentrestart.com не събира лични данни извън необходимите за използването на този уеб сайт от страна на потребителите (за подобряване на потребителското изживяване, за статистика). „Кидс-ПМ“ ЕООД не предоставя лични данни на трети лица. Условията за използването на уеб сайта можете да видите в „Общи условия“.

Цели на събирането на лични данни:

  • Осигуряване на пълна функционалност на сайта;
  • статистика за посещенията;
  • връзка с потребителите, които са решили да ни изпратят запитвания.

Принципи при обработката на лични данни в developmentrestart.com:

  • Законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
  • ограничение на целите на обработване;
  • съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
  • точност и актуалност на данните;
  • ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
  • цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

Лични данни

Лични данни са всяка информация и данни, които могат да идентифицират физическо лице, пряко или непряко. Обработването на лични данни включва събиране, съхранение, унищожаване, предаване, коригиране, актуализиране, изтриване, унищожаване и всички други действия, които се извършват с Вашите лични данни.

В настоящият уеб сайт се събират единствено лични данни, които не могат да идентифицират конкретни физически лица. Събирането им се осъществява по следните няколко начина:

Бисквитки (Cookies)

Бисквитките (Cookies) са пакет информация, изпратен от уеб сървър към Интернет браузър, а след това връщан от браузъра всеки път, когато той получи достъп до този сървър. Има различни видове бисквитки. Те са с различна валидност, като минималната е само до края на сесията, а максималната е в срок от 3 години, а управлението им се извършва чрез настройките на браузера на потребителя.

Повече информация за бисквитките и тяхното управление можете да намерите на следните линкове:

Съгласие от страна на потребителя за използване на бисквитките

Съгласието от страна на потребителя за използване на бисквитките се осъществява с натискане на бутона ОК на съобщението, което се появява при отваряне на сайта. Освен това, в изскачащият прозорец има настройки за видовете бисквитки, които можете да позволите да бъдат използвани: основни, функционални, за анализ, за реклама.

Отделно от това, потребителят може да настрои и своя браузер дали да позволява бисквитките, дали да използва бисквитки само от определени сайтове, да блокира бисквитки от конкретни сайтове, както и времето на валидност на бисквитките. Тогава, обаче, може да се наложи да настройва някои параметри при всяко посещение на даден сайт или да бъдат блокирани част от функционалностите. Повече информация за бисквитките тук: aboutcookies.org.


Можете да промените избора си по всяко време оттук:


Google Analytics

Google Analytics е инструмент на Google Inc, благодарение на който ние получаваме статистика за посещаемостта на сайта си, а вие – единствено релевантни реклами. Информацията, която получаваме не е достатъчна, за да ви идентифицираме като физическо лице, но на базата на нейното събиране, все пак можете да бъдете персонално идентифицирани от Google Inc. Информацията се пази в продължение на 26 месеца, след което се изтрива автоматично.

Ако желаете да се откажете да бъдете проследявани от Google Analytics глобално от всички сайтове, можете да го направите чрез посочения линк – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

* Длъжни сме да ви предупредим, обаче че това няма да спре рекламите, които виждате, а само ще ги направи по-нерелевантни, което означава и все по-малко полезни за вас самите.

Yandex Metrica

Yandex Metrica е инструмент на YANDEX LLC за анализ и статистика на потребителското поведение. Данните, събирани чрез тях не могат да послужат за идентифициране на конкретно физическо лице и се използват единствено за целите на статистиката за посещаемостта на сайта.

Контактни форми

  • Форма за обратна връзка в страницата за Контакти – Личните данни, които предоставяте чрез формата за обратна връзка (име, имейл, телефон) се използват единствено за връзка с потребителите. Те са конфиденциални, не се използват за нищо друго, освен за диалог и не се предоставят на трети страни.
  • Форми за заявка на план – Личните данни, които предоставяте чрез формата за заявка на план (име, имейл, телефон) се използват единствено с цел да бъде отговорено на конкретно запитване на потребителя. Те не се предоставят на трети страни и не се използват за никакви други цели.

Модул за споделяне в социалните мрежи

Чрез него не събираме лични данни, но той може да послужат за събиране на данни за потребителското поведение от компаниите-собственици на съответните социални мрежи – Facebook, Twitter, Google, Viber. Настройките за персонализирани реклами се извършват в потребителския профил в съответната мрежа:

Защита

За да защитим Вашите лични данни от злоупотреба от трети страни, информацията подадена от вас е в криптирана форма посредством SSL (Secure Socket Layer) протокол. Можете да се уверите в това по наличието на зелено с катинарче в прогрес бара на браузера ви и по това, че URL адресът започва с „https“.

Администратор на личните данни

Администратор на личните данни, събирани от този уеб сайт, е фирма „Кидс-ПМ“ ЕООД с адрес: гр. София, Ул. Богатица 22, офис 3, E-mail: info@developmentrestart.com.

Компетентният надзорен орган е Комисия за защита на личните данни (КЗЛД):

Адрес: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров 2
Телефон: +359 2 915 3 518
E-mail: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Вашите права като субект на данните

  • Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни – по всяко време можете да изискате да прекратим обработката на вашите лични данни.
  • Право на достъп – имате право да изискате информация относно това дали се съхраняват ваши лични данни, както и да получите информация за тях и тяхната употреба.
  • Право на коригиране – в случай, че вашите данни са неверни или непълни, можете да изискате тяхната редакция
  • Право на изтриване (правото да бъдеш забравен) – в случай, че поискате прекратяване на обработката на вашите лични данни, ние се задължаваме да ги изтрием без излишно забавяне, освен в случаите предвидени от закона.
  • Право на ограничаване – имате право да ограничите използването на лични данни, когато те са неточни или вече нямаме нужда от тях във връзка с взаимоотношения по договор с вас.
  • Право на преносимост – имате право да получите данните, които съхраняваме за вас с писмено искане по имейл.
  • Право на получаване на информация – имате право да получите информация дали обработваме ваши лични данни и какви са те.
  • Право на възражение – имате право да възразите срещу употребата на ваши лични данни.

* Можете да упражните своите права като се свържете с нас на посочените координати.

Промени в Политиката за поверителност

„Кидс-ПМ“ ЕООД си запазва правото да извършва промени по настоящата „Политика за поверителност и защита на личните данни“ без предварително уведомление.